كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
1398/2/8 یکشنبه بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان از دانشگاه پیام نور واحد مارگون دکترسجادی به همراه، مدیر نظارت - ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان از واحد مارگون بازدید نمودند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد مارگون، رئیس دانشگاه پیام نور استان به همراه مدیر نظارت، ارزیابی وتضمین کیفیت دانشگاه پیام نوراستان از دانشگاه پیام نور مارگون بازدید واز نزدیک در جریان مهمترین مسائل ومشکلات این  واحد قرار گرفتند. دراین دیدار ابتدا رئیس دانشگاه پیام نور واحد مارگون ضمن خیر مقدم وخوش آمدگویی به بیان مهمترین مسائل و مشکلات این دانشگاه  پرداخت. رئیس دانشگاه پیام نور واحد مارگون کمبود فضای فیزیکی را نیز مهمترین مشکل این واحد دانست وتکمیل ساختمان نیمه کاره این واحد را گامی بزرگ در جهت حل مشکل فضای فیزیکی این واحد دانست. رئیس دانشگاه پیام نوراستان درجریان بازدید از این واحد ضمن عرض خدا قوت وخسته نباشید خدمت کارکنان این واحد گفت، درحد توان وامکانات نسبت به حل مشکلات این واحد اقدام خواهیم نمود. دکتر سجادی به موقعیت خوب جفرافیایی این شهر اشاره کرد وگفت با توجه به  موقعیت خوب وآب وهوای منحصر به فرد شهر مارگون قطعا پیشرفت دانشگاه در پیشرفت وتوسعه این شهر بی تاثیر نخواهد بود.