كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
1398/2/11 چهارشنبه پیام رئیس دانشگاه پیام نوراستان به مناسبت روز معلم وگرامی داشت مقام استاد: دکتر سجادی در پیامی سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم و استاد را گرامی داشت.

تعلیم و تعلم از موهبت های بی بدیل  الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا راه وروش هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.

برگ های  زرین تاریخ تعلیم و تربیت، سیمای درخشان بزرگان  نام آوری را بر خود نقش زده ، آنان که با پیکار مقدس خویش حماسه های شکوهمند و جاوید، در سازندگی انسان متعهد به وجود

آوردند و با تزکیه و تعلم بنای عظیم علم و فضیلت را بنا نهاده اند و امروز شما معلمان عزیز واساتید ارجمند ادامه دهنده این نهضت عظیم وخطیر هستید.

اینجانب ضمن بزرگداشت سالروز شهادت استاد مرتضی  مطهری، روز معلم واستاد را محضرشما اساتید فرهیخته، سنگرداران سنگر مقدس تعلیم و تربیت تبریک عرض نموده و توفیق روز افزونتان را ازخداوند سبحان مسئلت دارم.

دکتر سید سجاد سجادی

رئیس دانشگاه پیام نور استان