كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
1398/2/14 شنبه رئیس دانشگاه پیام نور استان درنشست مدیران فرهنگی مراکز و واحد های دانشگاه: مقوله فرهنگی بخش جدایی ناپذیر از دانشگاه می باشد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور،با حضور رئیس دانشگاه پیام نوراستان، مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه پیام نوراستان، نشست مدیران فرهنگی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان در سالن جلسات دانشگاه برگزارشد. دراین نشست ابتدا مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نوراستان در سخنانی ضمن تبریک هفته معلم وگرامی داشت شهادت استاد مرتضی مطهری از رئیس دانشگاه پیام نوراستان به خاطر توجه ویژه به امورات فرهنگی دانشگاه تشکر نمود . دکتر فرود شجاعی پور از مدیران فرهنگی مراکز و واحدها خواست تا درسال جدید با جدیت وپشتکار فراوان در امورات مختلف فرهنگی شاخص ها و عملکرد استان را در این بخش ارتقاء بخشند. سپس رئیس دانشگاه پیام نوراستان در سخنانی مقوله فرهنگ را بخش جدایی ناپذیر از دانشگاه دانست وگفت در سال گذشته دانشگاه در بخش های مختلف فرهنگی عملکرد نسبتا خوبی داشته که امیدوارم با تعامل همکاران عزیز درستاد استان و مراکز و واحدها امسال شاهد ارتقاء این شاخص ها باشیم . دکتر سجادی بر بهره از پتانسیل وتوانایی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نوراستان تاکید نمود. رئیس دانشگاه پیام نور استان خواستار ثبت به موقع ودقیق فعالیتهای فرهنگی مراکز و واحدها در سامانه و درگاههای مختلف فرهنگی شد. دکتر سجادی در بخش پایانی سخنان خود گفت در پایان سال از 3مرکز که عملکرد بهتری در این حوزه داشته باشند تجلیل خواهد شد. سپس مدیران فرهنگی مراکز و واحدها به بیان مشکلات مرکز یا واحد خود و نقطه نظرات وپیشنهادات در خصوص مسائل وموارد فرهنگی دانشگاه پرداختند.